Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا این نشریه انگلیسی گزارش داد که طبق تحقیقات موسسه «اینترنت ۲.۰» آمار خرید تست‌های پی‌سی‌آر در چین از اواسط سال ۲۰۱۹ به طرز چشمگیر و قابل توجهی افزایش یافته است. بر اساس یافته‌های این موسسه آمریکایی – استرالیایی حجم خرید تست‌های پی‌سی‌آر در استان هوبی چین از ۳.۳ میلیون پوند در سال ۲۰۱۷ میلادی و ۴ میلیون پوند در ۲۰۱۸ ناگهان به ۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ میلیون پوند در سال ۲۰۱۹ رسیده است. تست پی‌سی‌آر نقش مهمی در تشخیص ابتلا به کرونا دارد.

این افزایش به گزارش دیلی تلگراف حدود ۷ ماه پیش از اعلام رسمی چین درباره شیوع کرونا به سازمان جهانی بهداشت است. کارشناسان موسسه «اینترنت ۲.۰» ادعا کرده‌اند: ما بر اساس بررسی داده‌ها به این نتیجه رسیده‌ایم که ویروس کرونا به احتمال زیاد از تابستان ۲۰۱۹ و قطعا از پائیز به طرز مهلکی در ووهان چین شایع شده بود.

آن ها بر همین اساس ادعا کرده‌اند: اطمینان بالا همه‌گیری کرونا زودتر از آنکه چین، سازمان جهانی بهداشت را در این زمینه مطلع کرد شایع شده بود.

پیشتر گزارش‌هایی درباره شیوع کرونا در ایتالیا هم منتشر و ادعا شد که ماه‌ها قبل از شناسایی اولین مورد ابتلا به کرونا، این ویروس در ایتالیا شایع بود.

به گزارش نشریه ایندیپندنت، دانشمندان به نمونه‌هایی از پادتن کرونا در ایتالیا دست یافته‌اند که متعلق به سپتامبر (شهریور/مهر) دو سال پیش است. این در حالیست که مقام های بهداشتی این کشور اولین مورد کرونا را در ماه ژانویه ۲۰۲۰ گزارش کردند که این ویروس به شدت در مناطق شمالی ایتالیا شایع شده بود.

ابتدا دانشمندان به آثار ویروس کرونا در آب‌های ایتالیا دست یافته‌اند که نشان می‌دهد این ویروس در ماه دسامبر ۲۰۱۹ یعنی دست کم یک ماه پیش از اعلام رسمی مقامات این کشور شایع بوده است. اما یافته‌های جدید حاکیست که این ویروس پیش از دسامبر در این کشور جریان داشته است.

بر اساس این گزارش، دانشمندان نمونه خون حدود یکهزار بیماری را که در بازه زمانی سپتامبر ۲۰۱۹ تا مارس ۲۰۲۰ آزمایش سرطان ریه داده‌اند بررسی کرده‌ و به این نتیجه رسیده‌اند که پادتن کرونا در حدود ۱۱ درصد این افراد وجود داشته است. از این میزان ۱۴ درصد مربوط به سپتامبر ۲۰۱۹ و حدود ۳۰ درصد دیگر مربوط به هفته دوم فوریه ۲۰۲۰ بوده است.

دانشمندان در این گزارش که یک نسخه آن در دو ماه‌نامه توموری منتشر شده نوشته‌اند: تحقیقات نشان می‌دهد که شیوع غیر قابل انتظار و زودهنگام ویروس سارس-کو-۲ از ماه‌ها پیش از شناسایی اولین مورد مبتلا به این ویروس در ایتالیا، در میان افراد بدون علائم شایع بوده است.

ویروس کرونا موسوم به « کووید ۱۹»  اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

کد خبر 630596 برچسب‌ها كروناويروس چین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس چین سال ۲۰۱۹ پی سی آر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۳۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • ادعای تازه سنتکام درباره ساقط کردن سه پهپاد یمنی
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳